Autocom személyautó diagnosztika -Flex előfizetéssel

Az autocom CARS a piac egyik legkedveltebb szemlyautó diagnosztikai szoftvere, melyet a svéd cég több mint 30 éve fejleszt, karöltve a legnagyobb gyártókkal. Fő erényei a széles lefedettség, könnyű és gyors használat, valamint a beépített információs anyagok és adatbázis.

Hazánkban is több száz elégedett ügyfél használja az Autocom személyautós szoftvereit és eszközeit.

Flex előfizetés

A Svéd gyártó egy rugalmas előfizetési formát talált ki ügyfelei számára a már jól ismert éves frissítésekkel megvásárolható  licenc megoldás mellé. Aki a Flex mellett dönt, nem szükséges éves szoftver díjat fizetnie, viszont folyamatos élő előfizetéssel kell, hogy rendelkezzen a szoftver használathoz.  Ez egy havidíjas rendszer, így sokaknak egyszerűbb és könnyebben elérhető szolgáltatás lehet sokak számára. Amit ha szeretnék gond nélkül szüneteltethetik és ha újra akarják aktiválni szoftverünket elegendő csak egy havidíjat megrendelni és máris elérhető a legfrissebb Autocom Cars szoftver.

Részletekért keressen bennünket!

A Szoftver

A diagnosztikai program futtatható PC-n, laptopon, és tableten is. A diagnosztikai műszerek közül, talán legprofesszionálisabb és legjobb lefedettségű szoftvert az autocomnak sikerült kifejleszteni. Rengeteg olyan funkciót építettek a programba, ami segíti a felhasználót a napi diagnosztika és szerviz elvégzésében. Ilyen például az ISS (Inteligent System Scan), ami egy kattintás után megkeresi a járműben fellelhető összes vezérlőegységet és kiolvassa melyikben van esetlegesen hiba. Továbbá rengeteg beépített információs anyag van benne, melyek segítenek egy-egy beállítás vagy programozás kivitelezésében. Ezek mindegyike gyári forrásból származó hivatalosan integrált adatbázis. Ezt az autocom Original Data-nak hívja.

INFO SYSTEM

2015-től elérhető az autocom szoftverébe épített adatbázis is, mind teherautó, mind pedig személyautó diagnosztikához. Mindez elérhető különböző mélységű csomagokban. Erről alább a  Prospektusok és képek menüpontban olvashat.Prospektus és képek


Érdeklődés

Adja meg telefonszámát és E-mail címét, hogy kollégánk felkereshesse Önt.