Autocom személy- és teherautó diagnosztika

Az AUTOCOM CARS&TRUCKS a piac egyik legkedveltebb  diagnosztikai szoftvere, melyet a svéd cég 30 éve fejleszt, karöltve a legnagyobb gyártókkal. Fő erényei a széles lefedettség, könnyű és gyors használat, valamint a beépített információs anyagok és adatbázis.

Hazánkban is több száz elégedett ügyfél használja jelenleg is a CLASSIC elődjét a CDP+ készüléket.

A Szoftver

A diagnosztikai program futtatható PC-n, laptopon, és tableten is. A diagnosztikai műszerek közül, talán legprofesszionálisabb és legjobb lefedettségű szoftvert az Autocomnak sikerült kifejleszteni. Rengeteg olyan funkciót építettek a programba, ami segíti a felhasználót a napi diagnosztika és szerviz elvégzésében. Ilyen például az ISS (Inteligent System Scan), ami egy kattintás után megkeresi a járműben fellelhető összes vezérlőegységet és kiolvassa melyikben van esetlegesen hiba. Továbbá rengeteg beépített információs anyag van benne, melyek segítenek egy-egy beállítás vagy programozás kivitelezésében. Ezek mindegyike gyári forrásból származó hivatalosan integrált adatbázis. Ezt az AUTOCOM Original Data-nak hívja.

INFO SYSTEM

2015-től elérhető az AUTOCOM szoftverébe épített adatbázis is, mind teherautó, mind pedig személyautó diagnosztikához. Mindez elérhető különböző mélységű csomagokban. Erről alább a  Prospektusok és képek menüpontban olvashat.Prospektus és képek


Érdeklődés

Adja meg telefonszámát és E-mail címét, hogy kollégánk felkereshesse Önt.