Autocom személyautó diagnosztika

Az autocom CARS a piac egyik legkedveltebb szemlyautó diagnosztikai szoftvere, melyet a svéd cég több mint 20 éve fejleszt, karöltve a legnagyobb gyártókkal. Fő erényei a széles lefedettség, könnyű és gyors használat, valamint a beépített információs anyagok és adatbázis.

Hazánkban is több száz elégedett ügyfél használja az autocom személyautós szoftvereit és eszközeit.

A Szoftver

A diagnosztikai program futtatható PC-n, laptopon, és tableten is. A diagnosztikai műszerek közül, talán legprofesszionálisabb és legjobb lefedettségű szoftvert az autocomnak sikerült kifejleszteni. Rengeteg olyan funkciót építettek a programba, ami segíti a felhasználót a napi diagnosztika és szerviz elvégzésében. Ilyen például az ISS (Inteligent System Scan), ami egy kattintás után megkeresi a járműben fellelhető összes vezérlőegységet és kiolvassa melyikben van esetlegesen hiba. Továbbá rengeteg beépített információs anyag van benne, melyek segítenek egy-egy beállítás vagy programozás kivitelezésében. Ezek mindegyike gyári forrásból származó hivatalosan integrált adatbázis. Ezt az autocom Original Data-nak hívja.

INFO SYSTEM

2015-től elérhető az autocom szoftverébe épített adatbázis is, mind teherautó, mind pedig személyautó diagnosztikához. Mindez elérhető különböző mélységű csomagokban. Erről az INFO SYSTEM menüpontban olvashat.Prospektus és képek


Érdeklődés

Adja meg telefonszámát és E-mail címét, hogy kollégánk felkereshesse Önt.