Autocom személyautó diagnosztika

Az autocom CARS a piac egyik legkedveltebb szemlyautó diagnosztikai szoftvere, melyet a svéd cég több mint 20 éve fejleszt, karöltve a legnagyobb gyártókkal. Fő erényei a széles lefedettség, könnyű és gyors használat, valamint a beépített információs anyagok és adatbázis.

Hazánkban is több száz elégedett ügyfél használja az autocom személyautós szoftvereit és eszközeit.

A Szoftver

A diagnosztikai program futtatható PC-n, laptopon, és tableten is. A diagnosztikai műszerek közül, talán legprofesszionálisabb és legjobb lefedettségű szoftvert az autocomnak sikerült kifejleszteni. Rengeteg olyan funkciót építettek a programba, ami segíti a felhasználót a napi diagnosztika és szerviz elvégzésében. Ilyen például az ISS (Inteligent System Scan), ami egy kattintás után megkeresi a járműben fellelhető összes vezérlőegységet és kiolvassa melyikben van esetlegesen hiba. Továbbá rengeteg beépített információs anyag van benne, melyek segítenek egy-egy beállítás vagy programozás kivitelezésében. Ezek mindegyike gyári forrásból származó hivatalosan integrált adatbázis. Ezt az autocom Original Data-nak hívja.

INFO SYSTEM

2015-től elérhető az autocom szoftverébe épített adatbázis is, mind teherautó, mind pedig személyautó diagnosztikához. Mindez elérhető különböző mélységű csomagokban. Erről alább a  Prospektusok és képek menüpontban olvashat.Prospektus és képek


Érdeklődés

Adja meg telefonszámát és E-mail címét, hogy kollégánk felkereshesse Önt.